2024. gada 7. un 8. jūnijā Vidzemes Augstskolā ciemojās Free Riga pārstāvji, lai kopīgas talkas laikā palīdzētu uzsākt Tērbatas ielas 10A ēkas pārtapšanu par ilgtspējīgas būvniecības laboratoriju. Talkas laikā tika attīrīta ēka un noņemta iekštelpu apdare topošajā darbnīcu zonā. Darba plāns ēkas attīstībai balstīts idejās, ko Vidzemes Augstskolas būvniecības un Rumānijas Timisoras politeniskās universitātes arhitektūras studenti izstrādāja 2023. gada E³UDRES² dzīvajās laboratorijās.  

Savukārt jūlija beigās Vidzemes Augstskolas pārstāvji dosies ciemos pie Free Riga, lai talkas formātā palīdzētu ar Viskaļi - Dzīves kvalitātes dizaina institūts iecerēm.  

“Alternatīvu prasmju veidošana radošuma un komūnu ieviešanai- BASICC” (angliski: Building Alternative Skills to Implement Creativities and Commons), Nr. 101111802. Projekts tiek īstenots ar Eiropas Komisijas Erasmus+ programmas atbalstu. Projektā 15 partneri no 8 valstīm rada inovatīvus un alternatīvus risinājumus formālās izglītības ietvaram, kas atbild modernas sabiedrības vajadzībām.  

 

Image

Vidzeme University of Applied Sciences

Cēsu street 4, Tērbatas street 10, Valmiera, LV-4201, Latvija

Company reg. Nr. LV90001342592

CONTACTS | COMPANY DETAILS